συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΣΙ: Ψέμματα χωρίς... πλαφόν


Προσπαθώντας να αμβλύνει την ΟΜΟΘΥΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ που έχει προκαλέσει η επιβολή ΠΛΑΦΟΝ στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση για όλους τους γιατρούς (80% ή λιγότερο της αντίστοιχης περσινής μηνιαίας δαπάνης), ο υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε εδώ και μέρες τα γνωστά επικοινωνιακά «τερτίπια». Για παράδειγμα, στις 21/1 δήλωσε με στόμφο στο (αγαπημένο του) twitter πως «οι νοσοκομειακοί γιατροί εξαιρέθηκαν του πλαφόν». Επανήλθε μάλιστα την επομένη 22/1 με νέα … «στομφώδη» δήλωση : «σας είπα εξαιρέθηκαν – θα το δείτε και στο σύστημα».

Σε αντίθεση με τις διαβεβαιώσεις αυτές, όσοι νοσοκομειακοί γιατροί είχαν ξεπεράσει τις τελευταίες μέρες του μήνα το περίφημο πλαφόν, είδαν απλούστατα το ηλεκτρονικό σύστημα ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ !


Ο πανικός της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και του ίδιου του κ. Γεωργιάδη προσωπικά για την ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ αντιδράσεων που προξενεί η καταστροφική πολιτική της χούντας κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ την οποία υπηρετούν (χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση – «καταπέλτης» ακόμα και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για το «πλαφόν») είναι τέτοιος, που έχουν χάσει τα «αυγά και τα πασχάλια». Δεν διστάζουν να λένε δημόσια ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ (με ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ, προφανώς ...)

Τα ψέματα, η βρώμικη προπαγάνδα, ο αυταρχισμός, η καταστολή ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ. Το καζάνι της λαϊκής οργής βράζει, και είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει η ΕΞΕΓΕΡΣΗ που θα τους στείλει μια και καλή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας …
    1-2-14
Α.Ρ.Σ.Ι. – Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών                




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου