συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Σωματείο Δήμου Βύρωνα: Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το λαό της Κεφαλλονιάς



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΣΥΓΚΕΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ (ΟΣΠΡΙΑ- ΖΥΜΑΡΙΚΑ)


Αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες,

Όλοι έχουμε πληροφορηθεί για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Κεφαλονιά και τους ανθρώπους της.
Ασφαλώς για την αποκατάσταση των καταστροφών, των ζημιών την πρώτη και κύρια ευθύνη την έχει η κυβέρνηση, η πολιτεία και τα όργανα του κράτους. Τα οποία πρέπει άμεσα να κινητοποιηθούν και να πάρουν κάθε αναγκαίο μέτρο για την ουσιαστική ανακούφιση των πληγέντων. Για να μπορέσουν οι άνθρωποι να σταθούν στα πόδια τους, να μπουν στα σπίτια τους, στα καταστήματά τους. Να λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα γηροκομεία, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, να αποκατασταθούν οι ζημιές στο οδικό δίκτυο.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να μένει αδιάφορος όταν τόσο μεγάλες φυσικές καταστροφές χτυπάνε τον διπλανό μας συνάνθρωπο, να μην αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη και την στήριξή του, με κάθε τρόπο.
Το σωματείο μας πήρε την πρωτοβουλία να:


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ
(ΟΣΠΡΙΑ –ΖΥΜΑΡΙΚΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.

Γνωρίζουμε ότι η οικονομική κρίση και η βάρβαρη πολιτική των κυβερνώντων μας έχουν τσακίσει - γονατίσει με τις αλλεπάλληλες περικοπές στους μισθούς, τις συντάξεις, τα χαράτσια και την ανεργία που σπάει κόκαλα. Μπορούμε όμως από το υστέρημά μας να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε την αλληλεγγύη μας.
Μπορούμε όλοι μαζί σαν ένας άνθρωπος με αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια να περάσουμε τα δύσκολα. Να σταθούμε όρθιοι με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.
Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται στη ΛΑΜΠΗΔΟΝΑ (Άλσος Αγ. Τριάδας)
ΠΕΜΠΤΗ 13/2 ( 18.00-20.000, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/2 (18.00-20.00), ΣΑΒΒΑΤΟ 15/2 (11.00-13.00).
ΔΕΥΤΕΡΑ17/2 (18.00-20.00) ΤΡΙΤΗ 18/2 (18.00-20.00).

Φεβρουάριος 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου