συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Κ.Υ Νεάπολης: "ποσοστό 99,9% αρνούνται να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΑΛΥΝΑ2
ΝΕΑΠΟΛΗ 72400
Τηλ.2841340801


Προς: ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΔΗΝ
16/7/14
Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε την  Τρίτη 15/7/14 η διανομή των φύλλων αξιολόγησης από το γραφείο προσωπικού του Νοσοκομειο Κ.Υ Νεάπολης και παράλληλα  η συλλογή τους από το Σύλλογο Εργαζομένων σε εφαρμογή της απόφασης της γενικής συνέλευσης του συλλόγου και της σχετικής απόφασης της ΑΔΕΔΥ.

  Σε σύνολο 38 εργαζομένων που παρέλαβαν τα φύλλα αξιολόγησης, οι 37 τα παρέδωσαν στο Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείο Κ.Υ Νεάπολης, δηλαδή ποσοστό 99,9%, αρνούμενοι στην πράξη να συμμετάσχουν στην απαράδεκτη και άδικη  διαδικασία αξιολόγησης.


Πρόκειται για μια μαζική και καθολική απάντηση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κ.Υ. Νεάπολης στις διαδικασίες αξιολόγησης που προωθεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, απάντηση η οποία θα συνεχιστεί και στις επόμενες φάσεις, ακυρώνοντας στην πράξη το εγχείρημα του Υπουργείου, σε συνεργασία και συνεννόηση με τους εργαζόμενους στους άλλους χώρους του δημόσιου τομέα και σύμφωνα με τις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Η πρόεδρος Η Γραμματέας

Γουλιδάκη Ειρήνη Σαλαμούσα Ειρήνη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου