συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Σύλλογος Υπ. Τύπου: Απόφαση για την αξιολόγηση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Προσωπικού του πρώην Υπουργείου Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 με θέμα την αξιολόγηση αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
  • Η παραλαβή των φύλλων αξιολόγησης , εφ όσον αυτά τους επιδοθούν από το Τμήμα Γραμματείας και Διεκπεραίωσης, να γίνεται υπογράφοντας «με κάθε επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου».
  • Τα φύλλα αξιολόγησης να μην παραδοθούν στους αξιολογητές αλλά στα γραφεία του συλλόγου Την Δευτέρα και την Τρίτη 14 και 15 Ιουλίου από 11:00 έως 13:00.
  • Αντί για φύλλο αξιολόγησης οι υπάλληλοι θα αποστείλουν προς τον αξιολογητή ένα κείμενο το οποίο θα τους παραδίδεται όταν αυτοί δίνουν στον Σύλλογο το φύλλο αξιολόγησης.

  • Την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 ημέρα που είναι η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των φύλλων αξιολόγησης προς τους αξιολογητές κηρύσσεται 24ωρη απεργία.
  • Σε περίπτωση που το δικαστήριο δικαιώσει την προσφυγή του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατά της απεργίας διαρκείας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ και προβλέπει την αποχή από το συγκεκριμένο καθήκον δηλ το καθήκον αυτοαξιολόγησης και αξιολόγησης , το διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκεται σε επαφή με την ΑΔΕΔΥ προκειμένου να κλιμακωθεί ο αγώνας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους συναδέλφους να τηρήσουν και να περιφρουρήσουν τις ομόφωνες αποφάσεις της συνέλευσης τονίζοντας ότι μόνο με την αλληλεγγύη, την ενότητα και την αποφασιστικότητά μας μπορούμε να σταματήσουμε την εφαρμογή του δημοσιοϋπαλληλοκτόνου νόμου για την αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου