συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Επιβεβαιωθήκαμε για τις απλήρωτες εφημερίες - Ανακοίνωση ΑΡΣΙ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ …
Από Α.Ρ.Σ.Ι. – Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών,     16/3/15
Με χθεσινή μας ανακοίνωση είχαμε επισημάνει πως Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΑΣ, και πως όλα τα υπόλοιπα είναι «άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε» και διαδικαστικά προβλήματα.
Πριν … «αλέκτωρ λαλήσει», σήμερα μαθαίνουμε πως η «κοινή υπουργική απόφαση» που – υποτίθεται – περιμέναμε να «δημοσιευτεί σε ΦΕΚ για να λυθεί το θέμα», τελικά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (!), αλλά ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ (!!) την οποία ΑΠΕΡΡΙΨΕ (!!!) η Πρόεδρος της Βουλής ως «άσχετη» με το νομοσχέδιο περί «ανθρωπιστικής κρίσης» στο οποίο είχε ενταχθεί ως τροπολογία.
Μάθαμε επίσης πως με τον ίδιο τρόπο πήγε μαζί της «άκλαυτη» και η περίφημη ρύθμιση για τους παρατασιακούς ειδικευόμενους, η οποία επίσης είχε υπερδιαφημιστεί ως «οριστική λύση του θέματος» (!!!!).
Άρα : ξεκάθαρα ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. Οι δεδουλευμένες εφημερίες ΔΕΝ πρόκειται να πληρωθούν – μάλιστα υπάρχει ορατός κίνδυνος ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ των οφειλομένων των προηγούμενων ετών – και οι παρατασιακοί ειδικευόμενοι ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ.
Δεν πρέπει πλέον να μείνει η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ σε κανέναν πως ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

--
Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών
                          
                              Α.Ρ.Σ.Ι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου