συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ε' ΕΛΜΕ Αθήνας: Όχι σε παλιά και νέα μνημόνια! Συγκέντρωση στα Προπύλαια, 22/7, 7μμ

ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Την Τετάρτη 22/7 όλοι στο συλλαλητήριο στις 7.00μμ. 
Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στο Σύνταγμα
Αποφασιστική κλιμάκωση, οργάνωση, μαχητικός συντονισμός του αγώνα !
 
 Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα πλαίσια της «διαπραγμάτευσης εντός των πλαισίων» της ευρωζώνης και της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ και του ΔΝΤ, θυσίασε το συντριπτικό ΟΧΙ του λαού στο βωμό της «εθνικής συνεννόησης» και μας οδηγεί στον Αρμαγεδδώνα ενός νέου Μνημονίου.Καμιά κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να υπογράψει νέα ληστρικά μνημόνια, την καταδίκη ενός ολόκληρου λαού και την υποθήκευση του μέλλοντός του. Να παραδώσει στα χέρια του συρφετού των ληστών - ιμπεριαλιστών της Ε.Ε. του Δ.Ν.Τ. και του προσκηνυμένου πολιτικού προσωπικού τους ντόπιου και ξένου, τη νωπή λαϊκή θέληση που εκφράστηκε συντριπτικά με το Δημοψήφισμα.
Τα νέα μέτρα ισοπεδώνουν τα εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα των εργαζόμενων, των ανέργων, της νεολαίας, των συνταξιούχων. Ξεπουλούν το δημόσιο πλούτο, προς όφελος των δανειστών και των συμφερόντων του κεφαλαίου. Προεικονίζουν εκπαιδευτικό αρμαγεδώνα, με νέες μειώσεις μισθών, απολύσεις, μηδενικούς διορισμούς, αξιολόγηση, κατάργηση όλων των κατακτήσεων των τελευταίων μηνών στο όνομα της αναστολής των «μονομερών ενεργειών» και χτύπημα των συνδικαλιστικών, δημοκρατικών δικαιωμάτων. Στέλνουν τη μόρφωση των παιδιών του λαού στον Καιάδα.
Δεν θα το επιτρέψουμε!

Να σπάσουμε τον στραγγαλισμό ΕΚΤ-ΕΕ-επιχειρηματιών, που οδήγησαν και οδηγούν το λαό σε εξαθλίωση και επιχειρούν να του ξαναφορτώσουν τα βάρη της κρίσης Να υπερασπίσουμε τους μισθούς, τις συντάξεις, τα δημόσια αγαθά, τη μόνιμη και σταθερή δουλειά ενάντια στο φόβο, τους εκβιασμούς, τη φοροεπιδρομή.
Να υπερασπίσουμε ενωτικά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το ΟΧΙ μας, τα δημοκρατικά και εργασιακά μας δικαιώματα, το δικαίωμα να καθορίζουμε εμείς το μέλλον μας.
Να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν, να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν!
Παύση πληρωμών του χρέους - μη αναγνώριση του, διαγραφή του. Ρήξη με το ευρώ, την ΟΝΕ και την Ε.Ε. Κοινωνικοποίηση και εργατικός έλεγχος των τραπεζών και των παραγωγικών τομέων. Μέτρα φορολόγησης του κεφαλαίου και του πλούτου και όχι των εργαζομένων. Μείωση των στρατιωτικών δαπανών και φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς στους δρόμους, σε αγώνα διαρκείας! Τίποτε δεν μπορεί να ξεπεράσει τη δύναμη του οργανωμένου και αποφασισμένου λαού. Καλούμε τα ΔΣ της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ να πάρουν θέση, στο συντονισμό και την οργάνωση της πάλης.Καλούμε τις αγωνιστικές δυνάμεις που στην παρούσα χρονική στιγμή αποτελούν την πλειοψηφία των Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ να πρωτοστατήσουν σε αυτόν τον αγώνα.
  •  ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
  •  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΕΕ, ΔΝΤ
  •  ΔΥΝΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ,Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ!
Από το ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου