συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας: Σχετικά με την παράσταση διαμαρτυρίας στον Π.Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας για το θέμα των κοινών ειδικοτήτων Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 18-11-2015, η προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας στον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Ελλάδας από το Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ και συναδέλφους από διάφορα σχολεία.
1. Καταθέσαμε το υπόμνημα που έχουμε δημοσιοποιήσει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, και με βάση αυτό καλέσαμε τον Π. Δ. Ε. να προβεί άμεσα στη θέσπιση συγκεκριμένων κανόνων, ώστε να εξομαλυνθούν τα προβλήματα που υφίστανται διαχρονικά με τις τοποθετήσεις των συναδέλφων των κοινών ειδικοτήτων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς στα αντίστοιχα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης. Λάβαμε την διαβεβαίωση από τον ΠΔΕ πως θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια φαινόμενα και την επόμενη σχολική χρονιά.
2. Καταθέσαμε αίτημα να εκδώσει απόφαση με την οποία θα δίνεται συνδικαλιστική άδεια στους συναδέλφους των ειδικοτήτων που ανήκουν στην Β/θμια και υπηρετούν στην Α/θμια για την Πέμπτη 26-11-2015, που θα διεξαχθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευσή μας. Το αίτημα έγινε δεκτό και αναμένουμε την έκδοση της σχετικής απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου