συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Παρεμβάσεις στο δημόσιο: Η πρόταση μας στην Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ για το πρόγραμμα δράσης (19/1/2016)

1. Στάση εργασίας για όλο το δημόσιο στις 21 /1 από της 11πμ μέχρι τέλος ωραρίου και μαζική συγκέντρωση – παράσταση στο υπουργείο εργασίας για την απόσυρση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος - πρόταση της κυβέρνησης.
Ταυτόχρονα παρέμβαση της ΑΔΕΔΥ για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα του 5μηνιτη προς το εργασίας και εσωτερικών με αιχμή την κατάργηση των προγραμμάτων σύγχρονης δουλείας, την τιμωρία των υπευθύνων και την αποζημίωση της οικογένειας του θύματος.
2. Κάλεσμα 23 /1 για την συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ και όλων των συνδικάτων στα συλλαλητήρια του Σαββάτου.
3. Νέα κινητοποίηση 28 /1 με πανεργατική στάση εργασίας από τις 11πμ. Και 48ωρος αποκλεισμός των υπουργείων εργασίας και οικονομικών.
4. Οργάνωση συλλαλητηρίων 30 /1 σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
5. Προειδοποιητική 24ωρη πανεργατική απεργία 4 /2.
6. 48ωρη πανεργατική απεργία με το που επιχειρήσει η κυβέρνηση να το φέρει προς συζήτηση στην βουλή και κλιμάκωση με όλα τα μέσα στην συνέχεια για την αποτροπή ψήφισης του.
Ταυτόχρονα αποφασίζουμε:
Α. Όσο η κυβέρνηση έχει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα προς συζήτηση δεν συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία συναντήσεων - συζήτησης και για οποιοδήποτε θέμα και με την κυβέρνηση και τους υπουργούς της.
Β. Καλούμε κάθε ομοσπονδία και σωματείο του δημοσίου την επόμενη περίοδο να μπλοκάρει με οποιαδήποτε τρόπο τις διοικητικές , οικονομικές και άλλες λειτουργείες με κάθε μέσο που κρίνουν τις λειτουργείες του κράτους.
Γ. Να συνδέσουμε τους αγώνες μας με άλλες κοινωνικές ομάδες πχ. αγρότες κ.λ.π, την νεολαία ενάντια στο αντιασφαλιστικό νόμο όχι στη βάση χώρου κλάδου ομάδας για εξαίρεση αλλά ενάντια στην κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου