συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Συντονιστικό Αγώνα Αναπληρωτών-Αδιορίστων Εκπ/κών: Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας!

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συντονιστικού Αγώνα Αναπληρωτών-Αδιορίστων Εκπαιδευτικών
21/4/16
Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας!
Κανένας αναπληρωτής στο δρόμο!
Μόνιμοι και μαζικοί διορισμοί τώρα!

Μετά την μαζικότατη σημερινή κινητοποίηση στο Αγ.Βενιζέλου και την πορεία στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, που καλέσαμε ως Συντονιστικό Αγώνα αναπληρωτών-αδιορίστων μαζί με Διδασκαλικούς Συλλόγους και ΕΛΜΕ, στην οποία συμμετείχαν συνάδελφοι όλων των κλάδων, πραγματοποιήσαμε νέα συνέλευση συντονισμού στο Εργατικό Κέντρο Θεσ/νίκης, με πολύ μαζικούς όρους.
Τουλάχιστον 80 συνάδελφοι αναπληρωτές, αδιόριστοι και μόνιμοι, δάσκαλοι, ειδικής αγωγής, θεατρολόγοι, μουσικοί, εικαστικών, φιλόλογοι κ.ά. συγκεντρωθήκαμε και αποφασίσαμε συλλογικά να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να διεκδικήσουμε μόνιμους μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση, κόντρα σε συντεχνιακές λογικές και τεχνικές διάσπασης που προωθεί το υπουργείο.
Κανένα υπουργείο και κανένας «θεσμός» δε μας σταματά! Όσο ο Φίλης ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές των θεσμών που θέλουν κι άλλες περικοπές στην εκπαίδευση, τόσο μας εξοργίζει, πιο αποφασιστικούς μας κάνει! Στους εκβιασμούς τους θα απαντήσουμε με συλλογικό και ανυποχώρητο αγώνα!
Καλούμε τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. και τις ΕΛΜΕ, τους Συλλόγους Γονέων να συμμετέχουν στις δράσεις μας και να κινητοποιηθούν για να κλιμακώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας για το αναφαίρετο δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή εργασία για τους εκπαιδευτικούς και στη δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλα τα παιδιά!
Προχωράμε σε:
  • Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου και Κατσιμίδη), τη Δευτέρα 25/4, στις 8:00π.μ.
  • Παρέμβαση ενημέρωσης στο κέντρο της πόλης (Τσιμισκή και Αριστοτέλους) την Τρίτη 26/4, 6.30μ.μ.
  • Συμμετοχή στο πανεργατικό συλλαλητήριο ενάντια στο  αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο
  • Κάλεσμα νέας κινητοποίησης την Πέμπτη 28/4, 11.00π.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου και πανελλαδικής κινητοποίησης στο υπουργείο παιδείας, αν το υπουργείο Παιδείας καταθέση την τροπολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου