συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Θεσσαλονίκη: Ανεξάρτητη ταξική απεργιακή συγκέντρωση, Τρίτη 1 Μάη, Καμάρα, 11 πμ.


Ανεξάρτητη ταξική απεργιακή συγκέντρωση
Τρίτη 1 Μάη, στην Καμάρα, στις 11 πμ

Μετά από ανοιχτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/4 στην ΕΔΟΘ, ύστερα από κάλεσμα του Σωματείου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Θεσσαλονίκης, συγκροτήθηκε Πρωτοβουλία για μια Ταξική Πρωτομαγιά και αποφασίστηκε η διοργάνωση ανεξάρτητης ταξικής απεργιακής συγκέντρωσης για την Τρίτη 1 Μάη, στην Καμάρα, στις 11 πμ.
Η Πρωτοβουλία καλεί τα πρωτοβάθμια εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις ταξικές συλλογικότητες και συνελεύσεις, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους στη συνδιοργάνωσή της, στη λογική ενός μαχητικού ανεξάρτητου κέντρου αγώνα που θα βάζει στο επίκεντρο τις σύγχρονες εργατικές ανάγκες και δικαιώματα.
Να πάρουμε στα χέρια μας την απεργία και τη διαδήλωση της Πρωτομαγιάς προσπερνώντας τη γραφειοκρατία του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού των ΕΚΘ-ΕΔΟΘ που στο δρόμο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ετοιμάζει αντί για απεργίες, “μέρες δράσεις” σε συνεργασία με εργοδοτικές οργανώσεις και φορείς.
Απέναντι στη νέα επίθεση του κεφαλαίου και της κυβέρνησης που θα ονομάσουν “ανάπτυξη”, “επενδύσεις” και “παραγωγική ανασυγκρότηση” την ακόμα πιο άγρια εκμετάλλευση των εργαζομένων και το ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών, η εργατική τάξη θα δώσει τη δική της απάντηση.
Με κάλεσμα προς τους εργαζόμενους για συμμετοχή στην αντιπολεμική, διεθνιστική πάλη ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό, ενάντια στο δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού και του εθνικισμού. Για την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Οι ταξικοί αγώνες ενάντια στους αφέντες του πλανήτη και τα αφεντικά που μας θέλουν αναλώσιμους για το δικό τους κέρδος, είναι ο μόνος δρόμος για την αποτροπή του πολέμου και την ειρηνική συναδέλφωση των λαών.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΤΑΞΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΤΡΙΤΗ 1η ΜΑΗ, 11πμ ΚΑΜΑΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου